Henna Brows

Henna is een natuurlijke en effectieve manier voor het verven van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden perfect in model gebracht en geverfd. Het voordeel van Henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid worden geverfd, zodat je mooie volle wenkbrauwen kunt creëren. Henna is 100% natuurlijk. Dit houdt in zonder ammoniak, lood, schadelijke chemicaliën en vrij van parabenen. De kleur van de Henna blijft ongeveer 6-8 weken op de haartjes zitten en 5-10 dagen op de huid. Dit is afhankelijk van het huidtype en de nazorg.

NAZORG HENNA BROWS

Voor optimaal behoud van de Henna gelden enkele nazorgtips:
– Geen contact met water de eerste 24 uur.
– Geen make-up in het wenkbrauw gebied.
– Vermijd crèmes en olie-producten in de wenkbrauwen de eerste 5-10 dagen.
– Scrub de wenkbrauwen niet zolang de Henna nog op de huid zit.
– Vermijd de zon en zonnebank.
– Het resultaat blijft 6-10 dagen op de huid, 6-8 weken op de haren.
De behandeling mag na 6 weken herhaald worden.

PATCH TEST

Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen kan je eerst een test komen doen om te kijken of je niet allergisch bent voor Henna. Ik breng dan een beetje hennapasta op je pols aan. Als je binnen 48 uur geen allergische reactie krijgt kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s