MEDITATIE-COACHING

Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie gezond is voor lichaam en geest. Meditatie ontspant, verlaagt stress, vermindert angst en het ondersteunt je immuunsysteem. Daarnaast krijg je meer contact met jezelf en maak je gemakkelijker contact met je intuïtie. Hierdoor weet je sneller wat je wilt en kan je uitzoeken wat je zelf kunt doen om je beter te voelen.

In een druk bestaan vinden we het vaak moeilijk om de tijd voor onszelf te nemen. We staan continu onder druk en soms kan je je niet goed ontspannen. Misschien pieker je vaak of ben je de hele dag druk bezig met denken. Dit kan een reden zijn om te willen leren mediteren.

Meditatie kan bijvoorbeeld ook helpen bij stress, ziekte, pijn en hyperventilatie. Maar je kunt door meditatie ook leren om beter om te gaan met emoties, om je hart te volgen, in je eigen kracht te staan en dus meer op jezelf te vertrouwen.

Het maakt niet uit om welke reden je komt. Ik leer je graag diverse meditatie technieken, zodat je meer bewustzijn en ontspanning in je leven kan ervaren.

Mogelijkheden:
Er is geen vast programma waardoor ik me kan afstemmen op jouw wensen en behoeften. Zo kan ik me voorstellen dat je bij hyperventilatie niet gelijk een ademhalingsoefening wilt doen, terwijl iemand met pijn dat weer wel heel ontspannend kan vinden. Je bepaalt ook helemaal zelf hoe vaak je komt. Misschien wil je gewoon alleen een keer een meditatie ervaren om te kijken of het wat voor je is. Maar wil je in je eigen tempo op een persoonlijke  en individuele manier leren mediteren, dan help ik je graag op weg om meditatie te integreren in je dagelijkse bestaan!

Tarieven:
1x Individuele Meditatie-Coaching €40,00
3x Individuele Meditatie-Coaching per keer €35,00

IMG_9327