MEDITATIE-COACHING

Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie gezond is voor lichaam en geest. Meditatie ontspant, verlaagt stress, vermindert angst en het ondersteunt je immuunsysteem. Daarnaast krijg je meer contact met jezelf en maak je gemakkelijker contact met je intuïtie. Hierdoor weet je sneller wat je wilt en kan je uitzoeken wat je zelf kunt doen om je beter te voelen.

In een druk bestaan vinden we het vaak moeilijk om de tijd voor onszelf te nemen. We staan continu onder druk en soms kan je je niet goed ontspannen. Misschien pieker je vaak of ben je de hele dag druk bezig met denken. Dit kan een reden zijn om te willen leren mediteren.

Meditatie kan bijvoorbeeld ook helpen bij stress, ziekte, pijn en hyperventilatie. Maar je kunt door meditatie ook leren om beter om te gaan met emoties, om je hart te volgen, in je eigen kracht te staan en dus meer op jezelf te vertrouwen.

Het maakt niet uit om welke reden je komt. Ik leer je graag op een persoonlijke manier mediteren, zodat je meer bewustzijn en ontspanning in je leven kan ervaren.

Mogelijkheden:
Er is geen vast programma waardoor ik me kan afstemmen op jouw wensen en behoeften. Je bepaalt ook helemaal zelf hoe vaak je komt. Misschien wil je gewoon een keer een meditatie ervaren om te kijken of het wat voor je is. Misschien wil je juist met enige regelmaat komen om geïnspireerd en gemotiveerd te blijven. Alles kan!

Tarieven:
1x Individuele Meditatie-Coaching €40,00
3x Individuele Meditatie-Coaching per keer €35,00

IMG_9327