OVER MIJ

Profielfoto

Hallo, ik ben Jorinde de Reede, eigenaresse van Peeling & Healing. Omdat ik mijn passie voor de huid wil volgen en daarnaast holistisch en milieubewust wil werken ben ik mijn eigen duurzame schoonheidssalon begonnen. Na een goedlopende praktijk in Nijmegen te hebben gehad ben ik sinds augustus 2021 verhuisd naar een prachtige locatie in het bos van Epse (in de buurt van Deventer en Zutphen). Hier ga ik vol enthousiasme opnieuw een praktijk openen.

Naast huidverzorging vind ik het belangrijk dat mijn klanten helemaal tot rust komen tijdens een behandeling en weer opgeladen naar huis gaan. Ik wil mensen laten stralen van buiten maar ook van binnen. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld door gezichtsbehandelingen en massages te combineren met aromatherapie en mindfulness (ontspanningsoefeningen) zodat de behandelingen een diepe werking kunnen hebben.

Door gezondheidsproblemen ben ik me door de jaren heen uitgebreid gaan verdiepen in gezonde voeding. Een gezond voedingspatroon heeft een positieve invloed gehad op mijn gezondheid maar het viel me ook op dat het een positieve invloed had op de conditie van mijn huid. Ik ben toen bewuster gaan nadenken over welke voeding ik mijn huid wilde geven. Ik heb gekozen voor natuurlijke en biologische cosmetica omdat ik mijn lichaam, maar ook de natuur, niet onnodig wil belasten met chemische stoffen. Ik had een lastige huid maar door de juiste voedingsmiddelen en alleen 100% natuurzuivere cosmetica te gebruiken is mijn huid zich op een fantastische manier gaan herstellen. Daarom help ik anderen ook graag op weg naar een mooie gezonde huid! Neem vrijblijvend contact met me op voor advies of meer informatie.

Opleidingen en Cursussen:
2001-2004 Opleiding Schoonheidspecialiste
2004-2008 Hbo Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Cursus Reiki
Training Mindfulness + Diverse Retraites
2020 Training Natuurlijke Huidverzorging
2020 Ingrediënten-Leer
2021 Basis Opleiding Aromatherapie
2021 Toepassing Aromatherapie in de praktijk