OVER MIJ

Profielfoto

Hallo, ik ben Jorinde de Reede, eigenaresse van Peeling & Healing. Omdat ik mijn passie voor natuurlijke huidverzorging wilde volgen en daarnaast holistisch en milieubewust wilde werken ben ik mijn eigen duurzame schoonheidssalon begonnen. Na een goedlopende praktijk in Nijmegen te hebben gehad ben ik sinds augustus 2021 verhuisd naar een prachtige locatie in het bos van Epse (in de buurt van Deventer en Zutphen).

Ik heb bewust gekozen voor natuurlijke huidverzorging omdat ik mijn lichaam, maar ook de natuur, niet onnodig wil belasten met schadelijke en kunstmatige stoffen. Ik had vroeger een lastige huid maar door de juiste natuurlijke huidverzorging te gaan gebruiken is mijn huid zich op een fantastische manier gaan herstellen. En dit zie ik nu ook dagelijks bij mijn klanten onder mijn handen gebeuren. Daar haal ik enorm veel voldoening uit!

Naast huidverbetering vind ik het van belang dat mijn klanten helemaal tot rust kunnen komen. Ik heb daarom mijn eigen methode ontwikkeld door gezichtsbehandelingen en massages te combineren met aromatherapie en mindfulness zodat de behandelingen een diepe ontspannende werking hebben.

Opleidingen en Cursussen:
2001-2004 Opleiding Schoonheidspecialiste
2004-2008 Hbo Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Cursus Reiki
Training Mindfulness + Diverse Retraites
2020 Training Natuurlijke Huidverzorging
2020 Ingrediënten-Leer
2021 Basis Opleiding Aromatherapie
2021 Toepassing Aromatherapie in de praktijk