OVER MIJ

ProfielfotoHoi, ik ben Jorinde de Reede, geboren in 1982. In 2001 volgde ik de opleiding voor Schoonheidsspecialiste en aansluitend deed ik de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Daarnaast heb ik me uitgebreid verdiept in meditatie en heb ik een cursus Reiki gevolgd. Al deze vaardigheden vormen de bouwstenen voor mijn praktijk.

Het concept van Peeling & Healing is geleidelijk ontstaan. Omdat het werken in de hulpverlening door de ziekte ME te zwaar voor me was besloot ik mijn eigen praktijk te beginnen zodat ik zelf mijn tijd in kon delen en mijn passie voor huidverzorging en meditatie kon volgen.

Door vermoeidheid en spier- en gewrichtsklachten heb ik beter leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Als ik me erg ziek voelde greep ik terug op meditatie wat mij enorm hielp om alles in perspectief te blijven zien. Door bewust te leven en regelmatig te mediteren kon ik me goed ontspannen en bleef ik genieten van de mooie dingen in het leven. Door zelf het helende effect van meditatie te hebben ervaren wil ik anderen nu helpen om dit ook te leren. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld door gezichtsbehandelingen en massages te combineren met meditatie en reiki zodat de behandelingen een veel diepere werking hebben.

Ik ben steeds bewuster en gezonder gaan eten wat een positieve invloed heeft gehad op mijn gezondheid maar ook op de conditie van mijn huid. Ook ben ik gaan nadenken over wat ik op mijn huid aan wilde brengen. Ik ben toen overgegaan op natuurlijke cosmetica omdat ik mijn lichaam, maar ook de natuur, niet onnodig wilde belasten met chemische stoffen. Ik had een probleemhuid; gevoelig, vochtarm maar toch ook vet met onzuiverheden. Door de juiste voedingsmiddelen en alleen nog maar 100% natuurzuivere cosmetica te gebruiken is mijn huid zich op een fantastische manier gaan herstellen.

In mijn praktijk help ik je graag op weg naar een mooie gezonde huid en hoop ik dat je ook van binnen een klein beetje meer zal stralen!