OVER MIJ

Profielfoto

Hallo, ik ben Jorinde de Reede, eigenaresse van Peeling & Healing. Omdat ik mijn passie voor natuurlijke huidverzorging wilde volgen en daarnaast holistisch en milieubewust wilde werken ben ik mijn eigen duurzame schoonheidssalon begonnen. Na een goedlopende praktijk in Nijmegen te hebben gehad ben ik sinds december 2021 verhuisd naar een prachtige locatie in het bos van Epse (in de buurt van Deventer en Zutphen).

Ik heb bewust gekozen voor natuurlijke huidverzorging omdat ik het lichaam, maar ook de natuur, niet onnodig wil belasten met microplastics of andere schadelijke stoffen. Ik hoop bij mijn klanten meer bewustzijn te creëren als het gaat om milieubewuste keuzes maken wat betreft cosmetica. Natuurlijke huidverzorging is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de huid zijn er toonaangevende resultaten te behalen.

Ik zelf had vroeger een erg gevoelige onrustige huid maar door gezonde voeding en de juiste natuurlijke huidverzorging te gaan gebruiken is mijn huid zich op een fantastische manier gaan herstellen. En dit zie ik nu ook bij mijn klanten onder mijn handen gebeuren. Daar haal ik enorm veel voldoening uit!

Bewust kies ik er voor om een kleinschalige praktijk te blijven omdat ik het belangrijk vind om mijn volledige aandacht te kunnen blijven geven zodat niet alles op de automatische piloot gaat. Ik vind het heel waardevol dat mijn klanten helemaal tot rust kunnen komen in mijn praktijk. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld door gezichtsbehandelingen en massages te combineren met aromatherapie en mindfulness zodat de behandelingen een diepe ontspannende werking hebben.

Opleidingen en Cursussen:
2001-2004 Opleiding Schoonheidspecialiste
2004-2008 Hbo Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Cursus Reiki
Training Mindfulness + Diverse Retraites
2020 Training Natuurlijke Huidverzorging
2020 Ingrediënten-Leer
2021 Basis Opleiding Aromatherapie
2021 Toepassing Aromatherapie in de praktijk
Op de planning: Bindweefselmassage voor het gelaat :)