OVER MIJ

Profielfoto

Hallo, ik ben Jorinde de Reede, eigenaresse van Peeling & Healing. Omdat ik mijn passie voor de huid, de natuur en meditatie wilde volgen ben ik mijn eigen duurzame schoonheidssalon in Nijmegen begonnen.

Doordat ik op jonge leeftijd gezondheidsproblemen kreeg ben ik me uitgebreid gaan verdiepen in gezonde voeding. Een gezond voedingspatroon heeft een positieve invloed gehad op mijn gezondheid maar ook op de conditie van mijn huid. Ik ben bewust gaan nadenken over welke voeding ik mijn huid wilde geven. Ik heb gekozen voor natuurlijke cosmetica omdat ik mijn lichaam, maar ook de natuur, niet onnodig wil belasten met chemische stoffen. Ik had een lastige huid; gevoelig, vochtarm maar toch ook vet met onzuiverheden. Door de juiste voedingsmiddelen en alleen nog maar 100% natuurzuivere cosmetica te gebruiken is mijn huid zich op een fantastische manier gaan herstellen. Daarom help ik anderen ook graag op weg naar een mooie gezonde huid!

Ik wil mensen laten stralen van buiten maar ook van binnen. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld door gezichtsbehandelingen en massages te combineren met ontspanningsoefeningen (meditatie) zodat de behandelingen een veel diepere werking hebben. 

Achtergrond:
In 2001 volgde ik de opleiding voor Schoonheidsspecialiste en aansluitend deed ik de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in meditatie en heb ik een cursus Reiki gevolgd. Al deze vaardigheden vormen de bouwstenen van mijn praktijk.