BEHANDELINGEN


NATUURLIJKE HUIDVERZORGING – WELEDA – LIVING NATURE – CHI

Zuiverende Gezichtsbehandeling 45 min. €50,00
De focus ligt op het verwijderen van onzuiverheden en gerstekorrels. De huid wordt gereinigd en hersteld met zachte, natuurzuivere producten.
Info klik hier.

Intensieve Gezichtsbehandeling 75 min. €65,00
Bij een intensieve gezichtsbehandeling ligt de focus op de reiniging, epileren, het verwijderen van kleine onzuiverheden, een gezichtsmassage en het intensief voeden en in balans brengen van de huid.
Info klik hier.

Bindweefselmassage gelaat incl. cupping 60 min. €65,00
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Deze massage is o.a. zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging.
Info klik hier.

Nieuw! Bio Peel (kruiden peeling) 60 min. €75
De Bio Peel is een biologische kruidenpeeling die effectief dode huidcellen verwijdert en tegelijkertijd je huidcellen van huidverbeterende voedingsstoffen voorziet. Huidverbetering van binnenuit met een zichtbaar resultaat!
Info klik hier

Weleda Verwen Behandeling 90 min. €75,00
De Weleda Verwen behandeling is een zeer ontspannen, holistische behandeling waarbij naast het gezicht ook de armen, handen, benen en voeten de aandacht krijgen. De behandeling begint bijvoorbeeld met een heerlijk voetenbad om even rustig aan te komen en te aarden. Door voor deze behandeling te kiezen gun je jezelf een waar wellness moment!
Info klik hier


Aromatische Edelstenen Gezichtsbehandeling 90 min. €80,00
Een zeer ontspannen behandeling waarbij aromatherapie wordt gecombineerd met verschillende massages waaronder een warme edelstenenmassage. Deze holistische behandeling van 1,5 uur is een echte beleving voor lichaam en geest. 
Info klik hier.


Living Nature Manuka Honing Behandeling 90 min. €75,00
Het warme Manuka honingmasker, wat onderdeel is van deze behandeling, zorgt voor een optimale ontspanning en verwijdert zeer effectief dode huidcellen. Je gezicht wordt tijdens het masker gemasseerd met 2 verwarmde rozenkwartskristallen wat zorgt voor een ultiem ontspan-moment.
Info klik hier.


Dr. Green
Aloë Vera Behandeling (Vers uit de plant!) 90 min €75,00
Tijdens deze behandeling wordt er Aloë Vera Gel rechtstreeks uit Aloë Vera bladeren geoogst. Zo gaat er niks van de geneeskrachtige werking verloren en profiteert jouw huid van de meest krachtige werking van Aloë Vera! 
Info klik hier


Extra Modules:
Harsen Bovenlip of Kin €5,00
Harsen Onder- of Bovenbenen € 30,00
Epileren 10 min. €10,00
Wimperlifting incl verven (klik hier) 60 min. €60,00
Wimpers Verven 15 min. €10,00
Wenkbrauwen Verven 15 min. €10,00
Luxe Oogbehandeling 20 min. (klik hier) €17,50
Meditatie 10 min. €7,50