Milieuvriendelijk en Duurzaam

Peeling en Healing staat voor duurzaamheid! Peeling en Healing gaat een stap verder dan alleen werken met 100% natuurlijke cosmetica en onderscheidt zich hierin duidelijk van andere schoonheidssalons.

Behandelingen worden zo ecologisch mogelijk uitgevoerd. Waar mogelijk gebruik ik wasbare wattenschijfjes en anders wattenschijfjes en wattenstaafjes van composteerbaar biologisch katoen. Daarnaast maak ik gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen en wasmiddelen. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld om ons heen een beetje mooier :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s