Peeling & Healing is Duurzaam

Peeling en Healing staat voor duurzaamheid en onderscheidt zich hierin duidelijk van andere schoonheidssalons!

Behandelingen worden milieubewust uitgevoerd zodat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van afbreekbare wattenschijfjes van biologisch katoen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van ecologische wasmiddelen voor de handdoeken en ecologische schoonmaakmiddelen voor de praktijk. Tijdens behandelingen wordt er 100% natuurlijke huidverzorging ingezet van bedrijven die goed nadenken over duurzaamheid en die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo word niet alleen jij maar ook de wereld om ons heen een klein beetje mooier :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s