Weleda Verwen Behandeling

In de Weleda verwen behandeling komt zowel je gezicht als lichaam aan bod waardoor je optimaal zult ontspannen. Op basis van een huidanalyse en jouw wensen kiezen we eerst welke producten het beste bij je passen en kijken we waar je behoefte aan hebt. De behandeling start met een voetbad voor een totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging. Zo nodig worden je wenkbrauwen geëpileerd en worden onzuiverheden verwijderd. Daarna worden je gezicht, hals, decolleté, schouders, armen, handen en voeten gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht.

Keuze productlijnen Weleda
Voorafgaand aan de behandeling kiezen we samen de plant die het beste bij jouw huid en gemoedstoestand past.

 • Rosa Mosqueta: Brengt lichaam en geest weer in balans. En helpt tegen beginnende huidveroudering en een bleke, doffe, droge of vermoeide huid. Ook goed voor de belaste huid die moet herstellen.
  Info klik hier.
 • Granaatappel: Heeft een intens voedende werking. Vooral voor de rijpere of verslappende huid. Aan te raden bij eerste rimpels, pigmentvlekken en huid die een extra energieboost nodig heeft. 
  Info klik hier.
 • Evening Primrose: Teunisbloemolie beschermt de huid tegen vochtverlies. Bij een rijpe en/of verslapte huid of een gevoelige huid tijdens de overgang. En een huid die intensief gevoed moet worden. Info klik hier.
 • Amandel: Verzachtende olie voor de gevoelige of onrustige huid. Ook als je last hebt van een rode, branderige, schrale of allergische huid. Info klik hier. 
 • Vijgencactus: Hydrateert de dorstige huid. Speciaal voor de vochtarme huid.
  Info klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s