Living Nature

Living Nature, gevestigd in Nieuw – Zeeland, werd in 1987 opgericht door Suzanne Hall. Zij liet zich inspireren door de genezende eigenschappen van inheemse planten uit Nieuw-Zeeland om haar eigen probleemhuid te verhelpen. Met haar achtergrond als analytisch scheikundige en schoonheidsspecialiste ontwikkelde zij in eerste instantie de “Manuka olie & Honing gel”. Het resultaat op haar huid was verbluffend en zij besloot om met deze basis natuurlijke huid- en lichaamsverzorgingsproducten te ontwikkelen, waarbij pure plantenextracten de huid verzorgen en het gewenste resultaat geven. Living Nature maakt gebruik van de kracht van o.a. actieve Manuka-honing, Manuka-olie, Harakeke, Kaolin Klei, Kelp en Totarol. De eigenschappen van deze planten staan bekend om hun helende, zuiverende en voedende eigenschappen.

Living Nature gebruikt uitsluitend ingrediënten die niet schadelijk zijn voor jou, niet voor dieren en niet voor het milieu. Ze maken gebruik van recyclebare verpakkingen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Living Nature is een gecertificeerd natuurlijk huidverzorgingsbedrijf en exporteert inmiddels aan 17 landen over de hele wereld.

De gecertificeerde natuurlijke huidverzorging van Living Nature biedt oplossingen voor elke huid. Het assortiment bestaat uit reinigingsmiddelen, toners, vochtinbrengende crèmes tot krachtige serums, oliën en gezichtsmaskers.
Kom deze geweldige producten ervaren tijdens een Living Nature behandeling! Producten zijn verkrijgbaar in de salon maar kunnen ook op aanvraag per post worden opgestuurd. Stuur een bericht welke producten je nodig hebt dan komt het z.s.m. jou kant op.