Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Door de diepe massage technieken in het bindweefsel, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Door de verbeterde doorbloeding kunnen de cellen voedingsstoffen goed opnemen en wordt de effectiviteit van verzorgingsproducten verhoogd. De massage brengt beweeglijkheid, souplesse in de verschillende huidlagen en maken zo verklevingen, die de aanzet zijn tot rimpels, los. Bindweefselmassage is zeer effectief tegen rimpels en als littekenbehandeling.


Cupping

Cupping en bindweefselmassage is de ultieme combinatie. Cupping helpt bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden. Bij facial cupping worden er kleine siliconen cups gebruikt die vacuüm zuigen op de huid. Deze methode voert afvalstoffen af, activeert de bloedsomloop, versoepelt vastzittende spieren en versterkt de onderhuidse weefsels. Een cupping massage zet de huid aan tot cel vernieuwing en activeert de productie van collageen en elastine vezels. Dit proces verstevigt de huid, vermindert fijne lijntjes, verzacht littekenweefsel en bestrijdt wallen.

Behandeling
Bindweefselmassage incl. cupping
Reinigen
Peeling
Facial Cupping
Bindweefselmassage gelaat- hals en decolleté
Serum
Masker

De bindweefselmassage met cupping kan los of als kuur worden ingezet. Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages als kuur nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Een kuur bestaat uit 1x per week bindweefselmassage gedurende 6 weken. Daarna is het verstandig om het bindweefsel te onderhouden door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan.

Prijs:
Bindweefselmassage incl. cupping 60 min. €65,00
6x Bindweefselmassage kuur incl. cupping €350*

*Wanneer de behandelingen in kuurverband hebben plaats gevonden, ontvang je tijdens de laatste behandeling €25 korting. Voor een optimale huidconditie is het advies om deze kuur 2 maal per jaar te volgen.

Advies na de behandeling:
Drink voldoende water om afvalstoffen af te voeren
Geen make-up gedurende 12 uur na de behandeling
Geen sauna of zonnebank
Niet intensief sporten
Geen warme douche
Liever geen andere verzorgingsproducten dan het advies