Bio Peel (Kruidenpeeling)

De Bio Peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling die effectief dode huidcellen verwijdert en tegelijkertijd je huidcellen van voedingsstoffen voorziet. Huidverbetering van binnenuit met een zichtbaar resultaat!

Wat is een Bio Peel / Kruiden peeling?
De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. De kruidenpeeling wordt gedurende 10-15 minuten ingemasserd, waardoor de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid wordt opgenomen en dode huidcellen effectief verwijderd worden. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie van de huid, het is een teken dat de huid aan het werk wordt gezet! Na de Bio Peel is de huid diep gereinigd en voelt je huid zeer glad en zacht aan. De huid krijgt een natuurlijke Glow en de huidtextuur wordt verfijnd.

Huidverbetering van binnen uit
De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Dit is de onderste, levende laag van de opperhuid, waarin nieuwe cellen worden gevormd door celdeling. Wanneer de basaalcellenlaag in een slechte conditie is kan de huid er rood, dof, vaal of onrustig uitzien. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel behandeling worden de stamcellen voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Dit resulteert in meer gezonde huidcellen en dus ook in huidverbetering van binnenuit!

Wat kunnen we bereiken met een Bio Peel?
– Algehele huidverbetering
– Huidherstel
– Fijnere poriënstructuur
– Vermindering van oppervlakkige rimpelvorming
– Verhelderen van hyperpigmentatie/ pigmentvlekjes
– Verbeteren van een huidbeeld met puistjes 
– Kalmeren van een onrustige huid
– Intens opfrissen van een doffe, vale huid

Eenmalige behandeling of in kuurverband?
Een eenmalige Bio Peel behandeling verwijdert heel effectief dode huidcellen en geeft de huid een flinke boost door de hoge concentratie voedingstoffen. De spirulina-alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren!
Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van 3-6 behandelingen met een interval van 14 dagen aangeraden. In kuurverband ga je de huid intensief verbeteren en zal je echt verbetering zien zoals vermindering van onzuiverheden, verheldering van pigmentvlekjes, vermindering van oppervlakkige rimpelvorming, verbeterde huidstructuur en een beter gevoede en gezonde huid. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel behandeling te herhalen.

Belangrijke punten:
– Tussen een botox behandeling en een BioPeel moet minimaal 14 dagen zitten
– Tussen harsen van de kin/bovenlip en de BioPeel moet 14 dagen zitten.
– Zwangerschap is geen contra indicatie, maar wordt afgeraden door de veranderende hormoonhuishouding kan de huid heel anders reageren dan verwacht.
– Omdat de BioPeel ook de dode huidcellen verwijderd, wordt de huid dunner en is minder goed beschermd tegen UV-straling. Om verbranding te voorkomen dien je altijd minimaal 7 dagen UV bescherming te gebruiken. Bij voorkeur de Anti-Aging SPF 50+
​- Drink voldoende water na de behandeling

Contra indicaties:
– Virale infectie (ook bij een koortslip)
– Open wondjes
– Kanker
– Actinische keratose
– Gebruik van Retinoïden

Geadviseerde producten voor thuis:
– Oil Elixer afgestemd op het huidtype (omdat de huid licht kan gaan schilferen)
– Serum afgestemd op het huidtype (voor een intensiever resultaat)
– Anti Aging Protect Cream SPF 50+

Bio Peel Behandeling
Reiniging
Bio Peel
Verwijderen onzuiverheden
Vitamine C behandeling (optioneel €7,50)
Serum
Masker
Oil Elixer
Anti Aging cream SPF-50+

Prijzen 
Bio Peel €75
Bio Peel kuur €70
(Kuur 3-6 behandelingen met een interval van 14 dagen)