Avocado Masker

Avocado mask Marianne

Dit vochtherstellend masker is bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid.

Ingrediënten:
∗ ½ Eetrijpe Avocado
∗ 1 Eetlepel Biologische Kokosolie
∗ 1 Theelepel Biologische Vloeibare Honing

Bereiding:
∗ Pureer de avocado fijn met een staafmixer
∗ Voeg de kokosolie en de honing toe en mix alles tot een homogeen mengel.

Instructies:
Was, alvorens je het masker aanbrengt, je gezicht met warm water zodat je huid goed schoon is en de poriën open gaan staan. Dit zorgt er voor dat de voedingstoffen beter door de huid worden geabsorbeerd. Breng het masker aan op het gezicht en decolleté, maar zorg dat je de mond en ogen vrij laat. Laat het masker 15 minuten inwerken en spoel het daarna af met water. Het resultaat: een heerlijk zachte, gehydrateerde huid!