Amandel Peeling

Een peeling verwijderd dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze peeling is geschikt voor ieder huidtype. Vanwege de zachte ingrediënten is deze peeling ook heel geschikt voor de gevoelige huid.

Ingrediënten:
1 Eetlepel Biologische Kokosolie
1 Eetlepel Biologische Rauwe Honing
1 Eetlepel Biologische Amandelmeel
Optioneel: voor een bodypeeling kan je kiezen voor ongeraffineerde fijne rietsuiker ipv amandelpoeder.

Bereiding:
∗ Smelt de kokosolie en de honing au bain marie. (Niet te heet zodat de voedingsstoffen bewaard blijven)
∗ Meng vervolgens de amandelmeel er door heen.

Instructies:
Bevochtig je huid met warm water. Verdeel de peeling over je handen en masseer het met ronddraaiende bewegingen voorzichtig over je gezicht. Laat de peeling enkele minuten intrekkenen en spoel af met lauw water.

Waarom deze ingrediënten?
Kokosolie: Kokosolie is bekend om zijn verzachtende, hydraterende en antibacteriële kwaliteiten.
Honing: Honing bevat sterke antioxidanten. Honing heeft een peelende, hydraterende, huidherstellende, zuiverende en antiseptische werking. Het doet wonderen bij acne en andere huidirritaties en het geeft een boost aan een vochtarme huid. Kies voor een onverhitte rauwe honing zodat de belangrijke enzymen niet verloren zijn gegaan!
Amandelmeel: Amandelmeel is gebruikt als scrub-component en het bezit vochtherstellende en kalmerende kwaliteiten.
Fijne Rietsuiker: De korrels van rietsuiker werken als vanzelfsprekend als een scrub, maar er is ook een scheikundig proces. Door rietsuiker te smelten maakt het glycolzuur aan, het kleinste fruitzuur, dat bijdraagt aan het verwijderen van dode huidcellen, de aanmaak van cellen stimuleert en het vochtherstel van de huid verbetert. Kies voor fijne rietsuiker om huidbeschadigingen te voorkomen en gebruik dit het liefst alleen voor je lichaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s