Weleda Skin Food 

Dat de Weleda Skin Food dé 100% natuurlijke alles-in-één crème voor je lichaam is wist je misschien al. Maar wist je dat je Skin Food bijvoorbeeld ook kunt gebruiken om je make-up extra glans te geven?
Of dat de crème ook prima werkt als verzorgend masker?

Lees hier 8 verschillende manieren om het beste te halen uit deze alles-in-één crème!

1. Als verzorgend masker
Kan je gezicht een oppepper gebruiken? Breng dan Skin Food eenmaal per week rijkelijk aan op je gezicht als masker waar je ook mee gaat slapen. Je zult versteld staan van het effect op je huid de ochtend nadien: heerlijk zacht, soepel en stralend.


2. Als aanvulling bij je dag- of nachtcrème
Tijdens de winter kan je gezicht droger en ruwer aanvoelen. Tussendoor kun je dan even extra smeren met Skin Food, als aanvulling op je dag- en nachtcrème. Denk er wel om dat de formule zeer rijk en vol is. Spaarzaam aanbrengen is dus het advies.


3. Als handverzorging
Bij droge of ruwe handen én bij kloofjes doet Skin Food wonderen. Masseer je handen voor je gaat slapen rijkelijk in. De ingrediënten maken je handen weer heerlijk zacht.


4. Als voetverzorging
Ook je voeten verdienen Skin Food. Pas dezelfde behandeling toe als bij tip 3, en ga slapen met katoenen sokjes. Resultaat verzekerd.


5. Als verzorging van de nagelriemen
Zeker tijdens de winterperiode kunnen je nagelriemen wel wat extra aandacht gebruiken. Masseer ze dagelijks in met een beetje Skin Food, zodat ze zacht en soepel blijven.


6. Als hersteller
Gekrabd door de poes, geschaafd in de tuin of ruwe plekjes op je huid? Breng meermaals per dag een beetje Skin Food aan op je huid, dan is het al snel niet meer te zien.


7. Als lipverzorging
Je lippen verzorg je het beste met een lippenbalsem, maar als je die niet meteen bij de hand hebt, kun je ter afwisseling ook Skin Food gebruiken. De mooie, natuurlijke glans krijg je er gratis bovenop!


8. Als make-up
Je kunt ook creatief aan de slag met Skin Food om je make-up extra glans te geven. Meng een beetje crème met je oogschaduw of lipstick om je ogen of lippen extra te accentueren. Ook is Skin Food ideaal om je wenkbrauwen in model te brengen.

Weleda Skinfood is verkrijgbaar bij Peeling en Healing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s