Living Nature Manuka Honing Behandeling

Manuka honing is een van de hoofdingrediënten van Living Nature. De werking van Manuka honing op de huid is echt fantastisch. Het hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Dit maakt het geschikt voor ieder huidtype. Het warme Manuka honingmasker tijdens deze behandeling zorgt voor een optimale ontspanning en verwijdert zeer effectief dode huidcellen. Het resultaat is direct een gladde en stralende huid. Je gezicht wordt tijdens het masker gemasseerd met 2 verwarmde rozenkwartskristallen wat zorgt voor een ultiem ontspan-moment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s